You are here
Home > QB Subjectwise > Part 320 – Mis-spelt Words Previous Year Questions

Part 320 – Mis-spelt Words Previous Year Questions

Q1. (a) vagebond (b) vegabonde
(c) vegabond (d) vagabond
Ans: (d) The correctly spelt word is vagabond

Q2. (a) manared (b) manerred
(c) mannared (d) mannered
Ans: (d) The correctly spelt word is mannered

Q3. (a) territory (b) territorry
(c) territery (d) teritory
Ans: (a) The correctly spelt word is territory

Q4. (a) precausion (b) pricaution
(b) precotion (d) precaution
Ans: (d) The correctly spelt word is precaution

Q5. (a) determinasion
(b) detirmination
(c) determination
(d) detrmination
Ans: (c) The correctly spelt word is determination

Q6. (a) sensasion (b) sansassion
(c) sansation (d) sensation
Ans:
(d) The correctly spelt word is sensation

Q7. (a) earring (b) gourrmet
(c) torrent (d) carrying
Ans: (b) The misspelt word is gourrmet The correctly spelt word is gourmet

Q8. (a) rationaly (b) rationing
(c) rational (d) rationale
Ans: (a) The misspelt word is rationaly The correct spelling is rationally

Q9. (a) asessment (b) harassment
(c) nourishment (d) punishment
Ans: (a) The misspelt word is asessment The correct spelling is assessment

Q10. (a) horrefic (b) horror
(c) horrid (d) horrible
Ans: (a) The misspelt word is horrefic The correct spelling is horrific

Q11. (a) successful (b) succession
(c) succesor (d) succeed
Ans: (c) The misspelt word is succesor The correct spelling is successor

Q12. (a) unnerve
(b) unnerving
(c) unnecessary
(d) unnecesserily
Ans:
(d) The misspelt word is unnecesserily The correct spelling is unnecessarily

Q13. (a) retrospact (b) prospect
(c) inspecter (d) presept
Ans: (b) The correctly spelt word is prospect The correct spellings of the other words are retrospect, inspector, precept

Q14. (a) utterance (b) uterance
(c) uttarance (d) utterence
Ans: (a) The correctly spelt word is utterance

Q15. (a) conscience (b) consience
(c) consiense (d) consciance
Ans:
(a) The correctly spelt word is conscience

Q16. (a) beginning (b) ordinery
(c) disguising (d) dignitary
Ans: (b) The misspelt word is ordinery The correct spelling is ordinary

Q17. (a) illiterate (b) tolarate
(c) cooperate (d) irritate
Ans: (b) The misspelt word is tolarate The correct spelling is tolerate

Q18. (a) continuance(b) continuity
(c) continutie (d) continual
Ans:
(c) The misspelt word is continutie The correct spelling is continuity

Q19. (a) perjary (b) perjury
(c) parjury (d) perjery
Ans: (b) The correctly spelt word is perjury

Q20. (a) hetrogenous
(b) heterogineous
(c) heterogenious
(d) heterogeneous
Ans:
(d) The correctly spelt word is heterogeneous

Q21. (a) conivance (b) connivanse
(c) connivance (d) conivence
Ans: (c) The correctly spelt word is connivance

Q22. (a) maintennance
(b) manteinance
(c) maintenance
(d) mentenance
Ans:
(c) The correctly spelt word is maintenance

Q23. (a) equpped (b) eqiuped
(c) equepped (d) equipped
Ans: (d) The correctly spelt word is equipped

Q24. (a) foreegn (b) forigen
(c) foreign (d) foriegn
Ans: (c) The correctly spelt word is foreign

Q25. (a) humorous (b) humourous
(c) humorus (d) humourus
Ans: (a) The correctly spelt word is humorous

Top
error: Content is protected !!